Lakossági Karbantartás

Karbantartás Fontossága

.Sokan nem is gondolnák, hogy a szakszerű telepítés mellett a másik legfontosabb dolog, hogy egy klíma hosszú ideig és gondtalanul üzemeljen az a szakszerű karbantartás. Azon kívül, hogy ezzel megóvjuk az egészségünket, hisz a beltéri egységben rengeteg baktérium és legionárius betegségek okozói mellett ugyanúgy megtud bújni a penész vagy akár a gomba. A lecsapódott kondenzáció során létrejött nedvesség meleg ágya a baktériumoknak így fontos a megfelelő karbantartás. Sokan itt meg is állnak ami hiba ,hiszen, a klíma berendezések a fizika elvein és szabályain működnek amit fontos rendesen karbantartani ha hosszú ideig élvezni szeretnénk gépünk komfortját. Alap karbantartási csomagunk tartalmazza mind azt amely ellengethetetlen egy klíma berendezés ténylegesen elvégzett karbantartásához., és egy otthon egészséges környezetéhez. 
Az emelt szintű karbantartási csomagunkat azoknak ajánljuk akiknél hosszú évek óta működnek a berendezések esetleg nem megfelelő vagy elmulasztott karbantartások történtek, nagyobb igénybe vételnek voltak kitéve a berendezések, esetleg helység felújítás után vannak. Prémium csomagunkat ajánljuk mindazoknak akik szeretik a teljesen egészséges környezetet, és a gondmentes klíma használatot. Az ózongenerátor segítségével a beltéri egység és otthona is semlegesül mindenféle baktériumoktól , kellemetlen szagoktól  Ezen kívül nyugodt üzemeltetést tesz lehetővé otthonába, rendelőkben, üzletekben, vendéglátó helyeken.

-Áraink több berendezés karbantartásánál kedvezőbbek. Kérjen ajánlatot.

Karbantartás - ahogy mi végezzük

Online foglalás

Foglaljon időpontot időben. A foglalását e-mailben/ megjegyzésben kérve, telefonon igazoljuk vissza.

a megjegyzés rovatba kérjük írja bele: milyen csomagot szeretne, berendezések darabszáma, nehezítő körülmények (pl.: Beltéri/Kültéri egység elhelyezkedése 5-8m magasságba, nehezen hozzáférhetőség stb. )

Kapcsolat

R2030  Klíma&Hőszivattyú

Telefonszám
+36-30-945-37-98

E-mail
r2030.klima@gmail.com